Διαμονη στις Κυκλαδες - Ενοικιαζομενα δωματια Κυκλαδες
Αρχική 1
Business Portal 1
Χαρτης Πλοιων 1
Χρησιμα Links 1
Επικοινωνια   Bookmark Site
 
Διακοπές στις Κυκλάδες

Βελος Ιστορια των Κυκλάδων
Βελος Πασχα στις Κυκλάδες
Βελος Αναζήτηση επιχειρήσεων
Βελος Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Βελος Εστίαση
Βελος Πρακτορεία - Ενοικιάσεις
Βελος Παραδοσιακά Προϊόντα
Βελος Διασκέδαση
 
Νησιά Κυκλάδων

Βελος Αμοργός
Βελος Ανάφη
Βελος Άνδρος
Βελος Αντίπαρος
Βελος Δονούσα
Βελος Δήλος
Βελος Ηρακλειά
Βελος Θηρασιά
Βελος Μήλος
Βελος Μύκονος
Βελος Τήνος
Βελος Ίος
Βελος Κέα (Τζια)
Βελος Κύθνος
Βελος Κίμωλος
Βελος Κουφονήσια
Βελος Σαντορίνη (Θήρα)
Βελος Σέριφος
Βελος Σύρος
Βελος Σίφνος
Βελος Σίκινος
Βελος Σχοινούσα
Βελος Πάρος
Βελος Νάξος
Βελος Φολέγανδρος
 
 

Business Portal

Ταξιδέψτε στα μαγευτικά νησιά των Κυκλάδων. Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις διακοπές σας μέσα από τον πληρέστερο τουριστικό οδηγό με δυνατότητα αναζήτησης 2000 τουριστικών επιχειρήσεων μέσα από εικονική περιήγηση (Google Maps).

Προβολή 2000 τουριστικών επιχειρήσεων

Η Τουριστική Πύλη e-Kyklades.gr είναι η μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρίσιμη στο Νομό, στην οποία εκτός των γενικών πληροφοριών για τα νησιά των Κυκλάδων, προβάλλονται 2000 τουριστικές επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από μια «δική τους» μινι-ιστοσελίδα, όπου μπορούν να παρουσιάζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ευχάριστη και άνετη διαμονή σας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και παραδοσιακούς ξενώνες. Πολυτελή εστιατόρια, αυθεντικά ταβερνάκια και ψαροταβέρνες εξασφαλίζουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Αναζητήστε επίσης επιχειρήσεις διασκέδασης (καφέ, μπαρ, κέντρα διασκέδασης), τοπικών προϊόντων και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εικονική αναζήτηση και περιήγηση

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του στις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, ανέπτυξε μία νέα υπηρεσία GIS για την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων του κάθε νησιού. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει την τεχνολογία των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) με τη δορυφορική απεικόνιση (Google Maps) των νησιών, με την αποτύπωση των επιχειρήσεων στον χάρτη, την εύκολη και πλήρη κατατόπιση του επισκέπτη και την άμεση επικοινωνία με την κάθε επιχείρηση. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να πραγματοποιεί αναζητήσεις ανά νησί, περιοχή και τύπο επιχείρησης σύμφωνα με τις ανάγκες του (για παράδειγμα, ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Κουφονήσι).

Business Portal Cyclades

Η σελίδα λειτουργεί σαν μια απλή σελίδα (HTML) στην οποία έχει ενσωματωθεί η εφαρμογή Google Maps όπου με διακριτά εικονίδια (markers) εμφανίζονται οι αντίστοιχες επιχειρήσεις του νησιού ή συγκεκριμένης περιοχής του νησιού.

Κάθε marker αποτυπώνει το ακριβές σημείο της επιχείρησης και τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης. Κάνοντας κλικ στον διακριτικό τίτλο της επιχείρησης ο χρήστης οδηγείται στην αναλυτική εταιρική παρουσίασή της (μίνι ιστοσελίδα).

 
 
Χάρτης Κυκλάδων

Χαρτης Κυκλαδων Ελλαδα
 
Photo Gallery

 
 
Τουριστική Αγορα Επιμελητηρίου Κυκλάδων   Πολιτική Ασφάλειας Όροι Χρήσης